Eau de parfum 

produse pe pagină
Se afișează 1 - 12 din 61 produse
 • 174,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Notele acvatice de culoare verde deschis ale parfumului Musc Prince combinate cu notele sale lemnoase, un amestec de chihlimbar și cedru, îl fac partenerul ideal pentru oamenii mici și cocheti toată ziua. Acest parfum este potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți.
 • 174,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Eleganța parfumului Girl Musc este încorporată într-o notă de vârf proaspătă și fructată, susținută de un acord lemnos de note de cedru și mosc, pentru consonanțe olfactive delicate. Acest parfum este potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți.
 • 174,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Fetițele au și ele dreptul la propriul parfum iar Musc Princesse promite să fie un clasic. Fără alcool, acest parfum este o compoziție gurmandă cu note de căpșuni strălucitoare și jucăușe. Acest parfum este potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți.
 • 174,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Parfumul Boy Musc se distinge prin caracterul său fructat și acidulat care strălucește de la primul parfum și apoi dă loc unei note florale delicate. Acest parfum este potrivit atât pentru copii cât și pentru adulți.
 • 249,90 lei
  L'Eau d'El Nabil îți tratează simțurile cu o senzație dulce și picantă. Elegant și cald, acest parfum este făcut din note lemnoase și fructate și combină virilitatea carismatică cu o catifelare liniștitoare. Această apă de parfum este amestecul perfect de putere și ușurință, ceea ce îl face un parfum sofisticat, plin de emoții.
 • 39,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Lasă-te fermecat de delicatețea Musc Tesnime: compusă din note de migdale, cireșe, citrice și vanilie este completată de un miros de petale de trandafir și note lemnoase de bază, pentru cea mai mare plăcere a simțurilor tale. Conceput să se strecoare în poșetă, este întotdeauna cu tine!
 • 39,90 lei
  Datorită compoziției sale excepționale, Musc Mayssane este mai mult decât un parfum: de la frezie la coacăze negre și lemn blond, acest parfum hotărât și modern promite să seducă cele mai exigente profiluri olfactive. Conceput să se strecoare în poșetă, este întotdeauna cu tine!
 • 39,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Musc Bella este un parfum cu caracter creat pentru femeile care doresc să facă diferența în fiecare zi. Compus din coacăz negru, iasomie, floare de portocal și o notă de paciuli parfumează durabil pielea fără a fi copleșitor. Conceput să se strecoare în poșetă, este întotdeauna cu tine!
 • 174,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Parfumul Baby Musc este fermecător datorită tonurilor sale proaspete, înflorite, delicate, ca un buchet de flori albe care învelește ușor pielea copilului tău. Acest parfum este potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți.
 • 124,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Oud Kamis este un parfum oriental cu două fațete. La început picant, dezvăluie apoi o notă caldă de trandafir susținută de un parfum de iris de pudră. Totul peste o notă de bază lemnoasă, aproape pământească - caracteristică cipriolului.
 • 124,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Oud Motlak este un parfum cald oriental care are caracter! Parfumul său puternic de paciuli, combinat cu note de aramă și note condimentate, datorită notelor de cap de cardamom, notelor de inimă din lemn de santal și notelor de fund de cedru, îl fac un parfum care te deosebește definitiv.
 • 124,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Descoperiți subtilitatea apei de parfum Oud Khass: de la bergamot la lămâie și măr, notele de vârf îl fac un parfum acidulat, în care echilibrul dulce este redat datorită bazei sale de vanilie-lemn de santal, pentru un parfum oriental în care ați putea aproape să mușcați!
Se afișează 1 - 12 din 61 produse

Menu

Settings