Frumusețe și îngrijire 

produse pe pagină
Se afișează 1 - 12 din 13 produse
 • 124,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Uleiul de masaj parfumat Musc Blanc este un amestec perfect de mosc catifelat, iasomie orientală, crin floral și note de trandafir. Acest ulei de masaj te va ajuta să elimini tensiunea din corp și minte pentru a oferi o senzație de bunăstare, departe de stresul cotidian.
 • 124,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Datorită parfumurilor sale lacome și rotunde, uleiul de masaj Musc Anass este categoric feminin. Lasă-te sedus de mirosul de mandarină, frunze de zmeură și lemnul de cașmir timp pentru un masaj... Acest ulei de masaj te va ajuta să elimini tensiunea din corp și minte pentru a oferi o senzație de bunăstare, departe de stresul cotidian.
 • 124,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Alege Musc Adem: un ulei de masaj rafinat în care prospețimea Hesperidelor se amestecă delicat cu senzualitatea moscului alb, pentru cea mai mare plăcere a simțurilor tale! Acest ulei de masaj te va ajuta să elimini tensiunea din corp și minte pentru a oferi o senzație de bunăstare, departe de stresul cotidian.
 • 124,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Uleiul de masaj Chocolat Blanc este caracterizat de un parfum delicios, dulce, cu note de mosc și ciocolată albă. Rezultatul este un miros fascinant pe care aproape l-ai devora! Acest ulei de masaj te va ajuta să elimini tensiunea din corp și minte pentru a oferi o senzație de bunăstare, departe de stresul cotidian.
 • 124,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Uleiul de masaj Royal Gold deschide ușile regatului său oriental cu parfumul său delicat de iasomie, trandafir, vanilie și chihlimbar. Acest ulei de masaj te va ajuta să elimini tensiunea din corp și minte pentru a oferi o senzație de bunăstare, departe de stresul cotidian.
 • 124,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Uleiul parfumat Slim Musk se caracterizează prin notele sale de fructe și flori albe. Îți va lăsa pe piele o prospețime voluptuoasă, aproape îmbătătoare. Acest ulei de masaj te va ajuta să elimini tensiunea din corp și minte pentru a oferi o senzație de bunăstare, departe de stresul cotidian.
 • 124,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Dulce și gourmet, uleiul de masaj Musc Halima oferă pielii tale un buchet înflorit și caramelizat cu mirosuri studiate pentru a te transporta la porțile Orientului. Acest ulei de masaj te va ajuta să elimini tensiunea din corp și minte pentru a oferi o senzație de bunăstare, departe de stresul cotidian.
 • 124,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Simțurile tale vor călători cu uleiul de masaj Musc Coco! Bazat pe amestecul de note de cocos, vanilie și fructe el promite să-ți transporte simțurile către insulele din pacific. Acest ulei de masaj te va ajuta să elimini tensiunea din corp și minte pentru a oferi o senzație de bunăstare, departe de stresul cotidian.
 • 139,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Serul de păr și barbă Musk El Quraishi este compus dintr-un parfum proaspăt cu o textură cremoasă. Moale și dulce, conține note de bumbac, mosc alb, floare de lotus alb și iasomie pentru o prospețime care va rezista utilizării zilnice.
 • 139,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Serul pentru barbă și păr Royal Gold se distinge prin parfumul său senzual și intens. Nota sa de vanilie pe un fundal de chihlimbar îl fac un parfum proaspăt și vibrant, care va face parte indispensabilă a vieții de zi cu zi. Poți conta pe nobilimea sa extremă, care îi conferă un traseu puternic și rafinat.
 • 139,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Serul Rose Taïf conține în el un parfum dintr-un trandafir din Arabia Saudită, cu un parfum extrem de sofisticat, suav și senzual. Notele sale fructate cu accente florale oferă o senzație de catifelare și bunăstare neprețuită care te vor urmări pe tot parcursul zilei.
 • 139,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Serul Oud Sublime îți îmbracă barba și părul cu un miros picant și lemnos datorită notelor sale de vârf de grapefruit și lavandă, care seduc prin dinamismul lor. Compus din tutun și piele, notele sale de inimă conferă mai multă profunzime parfumului. Dar parfumul suprem este nota de bază: oud, care, datorită nobilimii sale, îl face un parfum după imaginea...
Se afișează 1 - 12 din 13 produse

Menu

Settings