Parfum concentrat 

produse pe pagină
Se afișează 1 - 12 din 92 produse
 • 74,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Descoperă acest parfum proaspăt cu o textură cremoasă, moale și dulce compusă din bumbac, mosc alb, flori albe de lotus și note de iasomie. Folosit de multe femei din întreaga lume în abordarea igienei intime, acest parfum moale și dulce promite să respecte cele mai sensibile părți ale corpului, oferind în același timp o experiență olfactivă incomparabilă.
 • 1 244,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Un paroxism de rafinament, Oud Cambodi Royal conține unul dintre cele mai rare și mai sofisticate ingrediente din lume: lemn de agar. Parfumurile sale calde, picante și ușor florale îl fac un parfum deosebit de elegant și captivant.
 • 199,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Crystal Wood este un parfum contemporan și rafinat, compus din chihlimbar, iris moscat și lemnos, cu fațete olfactive gurmande. Se remarcă printr-o temă florală rafinată, în care prezența patchouli creează o parte sălbatică de nedescris.
 • 199,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Oud Majestic este un parfum care întruchipează viziunea unui Orient modern și încântător. Datorită laturii sale lemnoase temperate de dulceața trandafirului se remarcă ca un parfum hibrid care încântă simțurile.
 • 199,90 lei
  Atunci când lemnul de oud se combină cu un parfum lemnos de paciuli obținem Oud Imperial: un parfum masculin cu profunzime și tenacitate extrem de captivant.
 • 199,90 lei
  Parfumul Musc Absolu se caracterizează printr-un acord siropos care evoluează în jurul fructelor negre și roșii, asociat cu paciuli, precum și cu mușchi de stejar. Notele sale fructate și lemnoase îl fac un parfum excepțional fără care nu poți trăi.
 • 82,35 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Călătorește într-o lume subtilă și dulce cu parfumul Musc Slim. Prima sa notă acidulată este accentuată de o combinație de flori albe și o notă de bază moscată.
 • 84,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Cu un prim parfum dulce de ciocolată și note de vanilie, Musc Halima își obține delicatețea olfactivă din prezența florilor albe. Aceste parfumuri sunt îmbunătățite de parfumul moale, aproape sălbatic, de mosc asociat cu subtilitatea pudră a boabelor de tonka.
 • 84,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Parfumul Musc Bella înflorește ușor pe piele cu o notă fructată care se dezvoltă într-un buchet floral înainte de a lăsa o urmă dulce, datorită notelor sale de praline și de boabe de tonka.
 • 84,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Senzual și sofisticat prin natură, Royal Gold și nota sa de vanilie urmată de o notă de bază de chihlimbar surprinde prin prospețimea sa solară. Întărit de delicatețea trandafirului, acest parfum se poate distinge prin nobilimea sa extremă și traseul său puternic.
 • 84,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  Acest parfum dulce și pur, realizat dintr-o bază lemnoasă și dulce, completat de note de inimă înflorite din iasomie, trandafir și crin, precum și o notă exotică de vârf de ylang-ylang, îți va acoperi ușor pielea toată ziua.
 • 109,90 lei Stoc epuizat
  Stoc epuizat
  El Quraishi este un mosc alb caracterizat printr-o armonie florală de trandafir și violet, oferind o senzație dulce și îmbunătățită de note de bază lemnoase. Prezentat într-o sticlă de cristal frumoasă, se încadrează în ambientul tău cu eleganță.
Se afișează 1 - 12 din 92 produse

Menu

Settings