Queen of Riyadh

Brand: El Nabil

Nou

Combinând atât mirosuri senzoriale, cât și opulente, Queen of Riyadh îți va face simțurile să hoinărească. Datorită notelor sale de vârf de gardenie și floare de portocal, îmbunătățite cu note de iasomie, ylang-ylang și caprifoi la inimă, se dezvăluie în notele sale de bază lemnoase pentru un extract divin de parfum, simbol al femeii eterne.

Detalii

14,40 lei

Stoc epuizat

 
Mai multe detalii
Note olfactive
Note de vârf: flori de portocal, gardenia, nucșoară, bergamot
Note de inimă: iasomie, tuberoză, ylang-ylang, caprifoi
Note de bază: vanilie, lemn de cedru, lemn de santal, ambră

Sfaturi de utilizare
Extractul de parfum (sau parfumul) este cea mai nobilă categorie în parfumerie, care poate ajunge chiar și la o concentrație de 100%. Fiecare piele reacționează într-un fel aparte la acest tip de parfum. Puternic, extractul de parfum este menit să se atașeze de piele și să o „îmbrace”.
Extractele de parfum El Nabil se vor aplica cu moderație. Cu ajutorul aplicatorului său roll-on se aplică o cantitate moderată de parfum pe punctele de puls: adâncitura decolteului, în spatele urechilor, la baza gâtului, în apropierea liniei de păr.
Pentru a armoniza acest extract cu alte arome, aplică un strat subtil de apă de parfum deasupra.

Ingrediente
Hexyl cinnamal, alpha-iso-methylionone, linalool, benzyl salicylate, limonen, benzyl alcohol, butylphenyl propionate, eugenol, geraniol, citronellol, hydroxycitronellal, benzyl benzoate, iso-eugenol, farnesol, citral
 
Detalii
Volum 5 ml
Tip produs Parfum
Pentru Femei
Categorie olfactivă Oriental

Write a review

 
Opinii clienți (0)

No customer reviews for the moment.

În această categorie mai sunt 17 produse

Menu

Settings