Nou

Musc Halima

Brand: El Nabil

Nou

Cu un prim parfum dulce de ciocolată și note de vanilie, Musc Halima își obține delicatețea olfactivă din prezența florilor albe. Aceste parfumuri sunt îmbunătățite de parfumul moale, aproape sălbatic, de mosc asociat cu subtilitatea pudră a boabelor de tonka.

Detalii

84,90 lei

Stoc epuizat

 
Mai multe detalii
Note olfactive
Note de vârf: ciocolată, vanilie
Note de inimă: flori albe
Note de bază: mosc, boabe de tonka

Sfaturi de utilizare
Extractul de parfum El Nabil se aplică cu cea mai mare subtilitate. Cu ajutorul aplicatorului său de cristal aplică parfumul delicat pe punctele de pulsație, cum ar fi decolteul, în spatele urechilor, pe gât și chiar pe linia părului.

Dacă dorești să armonizezi parfumul încheie acest ritual sofisticat prin pulverizarea ușoară a El Nabil Eau de Parfum deasupra.

Colecția Prestige a fost dezvoltată din parfumurile mitice ale lui El Nabil. Iubitorii parfumurilor noastre își vor găsi parfumurile preferate într-o sticlă de lux (cu aplicator din cristal) amplasată într-o cutie frumoasă.

Extractul de parfum este cea mai nobilă categorie din parfumerie, atingând o concentrație de 100%. Puternic, extractul de parfum este făcut pentru a sublima și îmbrăca pielea.

Ingrediente
Parfum, linalol, salicilat de benzii, limonen, alfa-iso-metiliononă, citronelol, cumarină, citral


Conținut: 12 ml

Write a review

 
Opinii clienți (0)

No customer reviews for the moment.

În această categorie mai sunt 5 produse

Musc Blanc

84,90 lei

Royal Gold

84,90 lei

Musc Bella

84,90 lei

Musc Slim

82,35 lei

Musc Anass

82,35 lei

Menu

Settings